En fotograf som man kan lita på

Idag tänkte jag att vi skulle prata om en riktigt bra fotograf i Alingsås. A Cup of Lifestyle kom jag i kontakt med via en kompis, som hade anlitat just denna fotograf för en barnfotografering. Min kompis hade nyligen fött barn, och hon ville föreviga spädbarnstiden på allra bästa sätt. Den fotograferingen visade sig bli helt magisk! Fotografen lyckades verkligen fånga denna lilla bebis på bild på ett så fint och mysigt sätt. Jag var helt såld efteråt på att om jag någon gång skulle behöva anlita en fotograf, så skulle det bli A Cup of Lifestyle. Så sagt och gjort! Jag ville föreviga min familj på bild; jag ville ha några riktigt fina foton att hänga upp på väggen. Proffsigt tagna, liksom. Jag själv kan ju fota med min telefon och det blir inte helt värdelöst, men det är ju verkligen inte samma sak. Så jag bokade in en tid och åkte till studion med hela familjen för att genomföra fotograferingen. Mina fina barn hade klätt upp sig ordentligt och de verkade faktiskt förväntansfulla över vad som skulle hända. Och där hade jag ju tur, med tanke på man aldrig vet med barn hur de tar sådant här. I alla fall så har jag aldrig sett hela min familj så uppklädd och uppspelt. Det hade också att göra med att fotografen gjorde situationen mycket bekväm, men också rolig. Om en fotograf har ett bra sätt med barn, så blir det väldigt mycket enklare.

När jag sedan fick se bilderna, fick jag tårar i ögonen. Min familjs glädje och entusiasm hade fångats på bild, och det var ju precis vad jag önskade mig. Därför vill jag verkligen ta det här tillfället i akt, och rekommendera detta företag till er, alla mina läsare. Jag tror att det är en bra sak att använda mig av denna plattform som jag har, för att nå ut och tipsa om sådant som jag verkligen kan gå i god för. Och detta är ett sådant företag!

Du gillar kanske också...